Sale
Refractometru alcool 0-80%
Este potrivit pentru masurarea rapida a cantitatii de alcool din bauturile spirtoase din fructe si a altor distilate cum ar fi: whisky, brandy, coniac, rachiu, slibovita/tuica/palinca, vodca, gin, tequila etc. Nu este potrivit pentru masurarea de lic..
320Lei 170Lei
Ref.108
Sale
Refractometru AdBLue, etilena / propilen glicol, lichid de curatare, lichid baterie, Agent anti-inghet de spalare (alcool izopropilic)
Refractometrul optic cu sase game de masura este proiectat pentru a masura lichide de racire si antigel bazate pe etilena glicol sau propilen glicol, si sa măsoare conditia lichidului de baterie (densitatea electrolitului si fiecare diviziune corespu..
220Lei 150Lei
Ref.101
Sale
Refractometru de aluminiu Brix & Alcool 0~25% Vol, 0~40% Brix mustimetru
Acesta testeaza continutul de zahar (gama pana la 40% Brix) si concentratia de zahar in functie de volum (gama pana la 25%Vol) din strugurii si alte fructe in proces de fermentare Cu cateva picaturi de must, sau borhot pe prisma de testare, veti pute..
320Lei 170Lei
Ref.104
Sale
Refractometru de aluminiu pentru zahar 0-32 % Brix
Acest Refractometru Brix optic (masurator brix) este proiectat pentru a masura continutul de zahar din solutii apoase. Doar puneti cateva picaturi din mostra pe prisma de testare, capac, piesa transparenta si cititi rezultatul! FUNCTII COMUNE PENT..
250Lei 150Lei
Ref.103
Sale
Refractometru Miere umiditatea cuprului
Refractometrul pentru miere a fost special conceput pentru a determina umiditatea relativa a mierii si concentratia de zahar din miere, domeniile sale de masura fiind cele potrivite pentru miere: umiditate intre 12 si 27% si concentratie de zahar int..
350Lei 190Lei
Ref.106
Sale
Refractometru salinitate 0-28% ATC
Refractometrul pentru salinitate a fost special conceput pentru a determina concentratia de sare dintr-un lichid: apa de mare, apa din acvarii, saramura, apa din bazine de tratament sau piscine, apa din centre SPA etc., precum si densitatea acestuia...
250Lei 160Lei
Ref.115